Familia de produse Autodesk 2013.

Lansarea versiunii 2013 a familiei de produse Autodesk® a demarat în forţă la sfârşitul lunii Martie 2012, urmând a se încheia la finele lunii Aprilie a.c. Principalele puncte de interes apărute odată cu această nouă versiune se referă la restructurarea suitelor lansate anul trecut, retragerea de la vânzare a suitelor Revit, dar şi posibilitatea de a accesa Autodesk® 360 prin intermediul abonamentelor Autodesk Subscription.

Am găsit extrem de inspirată includerea programului Autodesk® Robot Structural Analysis Professional in cadrul suitei Autodesk® Building Design Suite ULTIMATE 2013, realizându-se astfel soluţia de lucru perfectă şi completă a inginerului de structuri. Veţi găsi în această suită produse software şi pentru celelalte specialităţi: arhitectură şi instalaţii. De asemenea, aplicatia Revit se va regăsi în structura suitelor ca un singur produs, ce va cuprinde uneltele de lucru pentru cele 3 zone de proiectare: arhitectură, construcţii, instalaţii.
Retragerea din oferta comercială a suitelor Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP atrage după sine soluţii de upgrade către Autodesk Building Design Suite ULTIMATE 2013, o reală oportunitate de întregire a soluţiei de proiectare.
Totodată, începând cu această versiune, clienţii cu abonamente active de subscripţie îşi vor putea accesa proiectele prin CLOUD – Autodesk 360, facilitând lucrul în echipă, la distanţă, oferindu-le spaţii de stocare, dar şi posibilităţi de vizualizare, simulare, modelare de oriunde şi oricând.

Modificări importante au “suferit” şi suitele Autodesk Design Suite 2013 – a fost introdus produsul AutoCAD® Raster Design, pe când suita Autodesk Infrastructure Design Suite ULTIMATE 2013 cuprinde acum şi aplicaţia Revit Structure.

Reclame

Despre Cristina Bucur
Specialist în vânzări de soluţii software specializate în proiectarea de rezistenţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: