3Dconnexion. SpaceMouse Pro – disponibil si accesibil!

3Dconnexion este leader-ul mondial incontestabil în domeniul tehnologiei navigării 3D, cu un portofoliu impresionant, construit în mai bine de 15 ani de muncă. 3Dconnexion oferă clienţilor săi libertatea de a naviga cu uşurinţă în spaţiul tridimensional, vizualizarea obiectelor proiectate şi controlul asupra acestora realizându-se eficient, confortabil şi plăcut.
SpaceMouse Pro este cel mai nou produs marca 3Dconnexion şi se doreşte a fi varianta economică a unui device 3D extrem de performant. Forma ergonomică şi dimensiunea acestui dispozitiv oferă utilizatorului maximum de confort. Cele 15 taste dispuse pe suprafaţa mouse-ului 3D sporesc viteza de lucru, acestea permiţându-vă accesarea celor mai uzuale funcţii ale tastaturii, precum ESC, ALT, SHIFT, CTRL, dar şi utilizarea a patru dintre taste pentru comenzi speciale, specifice aplicaţiei în care lucraţi (Intelligent Function Keys).

Tasta QuickView permite accesul la 12 vizualizări, facilitând detectarea erorilor, explorarea alternativelor, dar şi prezentarea schiţelor, a rezultatelor obţinute într-o manieră inovativă, spectaculoasă.

Vă invităm să accesaţi următorul link pentru a descoperi toate funcţionalităţile acestui mouse, dar şi a celorlalte modele 3D connexion: http://www.3dconnexion.eu/products/spacemousepro.html.

Reclame

Despre Cristina Bucur
Specialist în vânzări de soluţii software specializate în proiectarea de rezistenţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: