3Dconnexion. SpaceMouse Pro – disponibil si accesibil!

3Dconnexion este leader-ul mondial incontestabil în domeniul tehnologiei navigării 3D, cu un portofoliu impresionant, construit în mai bine de 15 ani de muncă. 3Dconnexion oferă clienţilor săi libertatea de a naviga cu uşurinţă în spaţiul tridimensional, vizualizarea obiectelor proiectate şi controlul asupra acestora realizându-se eficient, confortabil şi plăcut.
SpaceMouse Pro este cel mai nou produs marca 3Dconnexion şi se doreşte a fi varianta economică a unui device 3D extrem de performant. Forma ergonomică şi dimensiunea acestui dispozitiv oferă utilizatorului maximum de confort. Cele 15 taste dispuse pe suprafaţa mouse-ului 3D sporesc viteza de lucru, acestea permiţându-vă accesarea celor mai uzuale funcţii ale tastaturii, precum ESC, ALT, SHIFT, CTRL, dar şi utilizarea a patru dintre taste pentru comenzi speciale, specifice aplicaţiei în care lucraţi (Intelligent Function Keys).

Tasta QuickView permite accesul la 12 vizualizări, facilitând detectarea erorilor, explorarea alternativelor, dar şi prezentarea schiţelor, a rezultatelor obţinute într-o manieră inovativă, spectaculoasă.

Vă invităm să accesaţi următorul link pentru a descoperi toate funcţionalităţile acestui mouse, dar şi a celorlalte modele 3D connexion: http://www.3dconnexion.eu/products/spacemousepro.html.

Anunțuri

Despre Cristina Bucur
Specialist în vânzări de soluţii software specializate în proiectarea de rezistenţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: