Path Planner A5_ajutorul dvs. de încredere în proiectarea şi administrarea aeroporturilor

Path Planer este un pachet CAD de simulare ce face posibilă vizualizarea mişcării aeronavelor şi a vehicolelor în rampă. Acesta afişează urmele roţilor, gabaritul aripilor, zona de impact a jetului de aer al motoarelor, elemente critice în proiectarea şi administrarea de zi cu zi a aeroporturilor. Programul permite analiza capacităţii şi planificarea activităţii în aeroporturi.

Path Planner este singurul soft dezvoltat cu adevarat pentru aviaţie tinând cont de caracteristicile unice ale acestei activităţi. În consecinţă este singurul sistem ce permite simularea exactă a mişcării la sol a aeronavelor. (ACESTA ESTE UNUL DINTRE PUCTELE FORTE ALE PPA5 ÎN COMPARAŢIE CU COMPETITORII NOŞTRI).

Path Planner generează toate liniile necesare pentru roata de bot şi pentru urmărirea din carlingă şi afişează căile rezultate inclusiv urmele rotilor, zona de impact a jetului de aer, tolerantele de trecere pentru roti si varful aripilor conform FAA/ICAO, dar si timpul si distanta parcurse pe o cale specificata de utilizator.


Desenul de tip CAD al aeroportului constituie baza pentru modelul pe care se vor simula mişcările aparatelor de zbor. Modelul este guvernat de graficul de sosiri şi plecări. Utilizatorul trebuie să definească rutele şi parametric relevante pentru urmărirea avionului la sosire, rulare, decolare şi staţionare la poartă. De asemenea se vor defini reguli şi parametri pentru interacţiunea dintre aeronave in sistem.

Caracteristicile aeronavelor folosite în Simulatorul de Trafic sunt cele din biblioteca de aeronave Simtra. Trebuie analizat modelul 3D al aeronavei. În Path Planner se pot instala module adiţionale cum ar fi Electronic Library – Aircraft Data Viewer.

Aircraft Data Viewer din Path Planner ofera specificaţii pentru aeronavele uzuale; este o unealtă rapidă şi convenabilă pentru accesarea informaţiilor, oferind un acces uşor la baza de date cu informaţii specific despre mai mult de 400 tipuri de aeronave. Biblioteca este actualizată în mod regulat cu informaţii precise şi exacte, precum şi cu noi tipuri de aeronave.

Path Planner s-a dovedit a fi o unealtă indispensabilă pentru clienţii nostri. Aceştia salvează timp preţios prin eliminarea proiectării foarte costisitoare bazate pe “încercări şi erori”. Normand Taillefer de la Aeroportul din Montreal ne-a povestit ca a economisit sute de mii de dolari numai din ciment datorită folosirii PathPlanner la proiectarea razelor de racordare. Cel mai valoros atu al Path Planner este totuşi abilitatea de a crea căi de rulare şi zone de parcare mai sigure. Prin efectuarea unei simulări veţi descoperi toleranţele precise de trecere, potenţialele zone cu probleme şi opţiuni alternative pentru acestea. Cât de mult se poate câştiga prin mărirea numărului de parcări? Fără investiţii adiţionale s-a realizat un record de creştere de 30%. Bonus la aceasta mai precizăm şi siguranţa câştigată.

Lasă Path Planner să te ajute în gestionarea problemelor specifice domeniului spre un viitor mai sigur şi mai profitabil!

Reclame

Despre Cristina Bucur
Specialist în vânzări de soluţii software specializate în proiectarea de rezistenţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: