Soluţie software specializată în analiza şi calculul podurilor.

ADAPT-ABI este un program de calcul cu element finit ce permite analiza în timp real a structurilor din beton armat în cadre precum şi a podurilor atât în faza de execuţie cât şi în faza de exploatare. ABI facilitează investigarea efectelor ce apar datorită turnării betonului proaspăt, curgerii lente a armăturii, contracţiei betonului, pierderii de tensiune din tendoane, îmbătrânirii betonului şi variaţiilor de temperatură. Interfaţa grafică permite afişarea diagramelor şi hărţilor de momente, forţe tăietoare, tensiuni şi deformaţii pentru diferite faze de execuţie. Acest program este destinat pentru calculul podurilor şi structurilor din beton armat ce se execută în etape, a structurilor ce se consolidează cu beton nou prin adăugarea de elemente noi sau prin modificarea elementelor existente, a structurilor ce urmează a se demola. Printre alte aplicaţii mai menţionăm calcul structurilor compozite şi a structurilor susţinute pe cabluri. Modulul de bază al programului (ADAPT-ABI Basic) este autonom şi complet. Celelalte module adaugă noi capabilităţi modulului de bază.

Acestea sunt ADAPT-Moving Load Module şi ADAPT – Elongation Module (include frecarea şi pierderea de tensiune).

Până la finalul lunii Aprilie 2011 acest produs constituie obiectul unei noi campanii promoţionale iniţiate de Altiscad Software. Vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii (www.altiscad.ro).

Reclame

Despre Cristina Bucur
Specialist în vânzări de soluţii software specializate în proiectarea de rezistenţă.

3 Responses to Soluţie software specializată în analiza şi calculul podurilor.

  1. stefanzala says:

    Interesanta prezentare. Sunt un pasionat de calcul cu elemente finite, iar betonul, cat si betonul armat sunt doua delicatese ale domeniului. Am sa postez diseara pe blogul meu despre ce mentionati mai sus. Sunt sigur ca auditorilor mei o sa le placa mult.

  2. Pingback: Dedicated FEA for buildings and bridges | stefanzala

  3. Mulţumim pentru aprecieri! Dar cred că o prezentare live a modului de lucru al ADAPT ABI v-ar aduce mult mai multe satisfacţii. Vă propun să ne transmiteţi un număr de telefon prin email – cristina@altiscad.ro – iar cu proxima ocazie vă voi contacta pentru a vă invita la o astfel de prezentare. Ce spuneţi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: