Conferinţa Naţionala A.I.C.P.S.

Vineri, 22 mai 2009 a avut loc cea de-a XIX-a conferinta a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri. Locul de desfasurare a ramas, intocmai ca anul trecut, Muzeul National de Arta, sala Auditorium. Conferintele AICPS urmaresc un absolut necesar schimb de idei intre membrii breslei sus amintite, un dialog constructiv despre tehnologii noi, precum si o recunoastere a celor cu merite deosebite din domeniu.

Intampinarea a fost realizata de standurile diverselor firme implicate in procesele de constructie atat prin softuri de calcul, cat si prin materiale si documentatii care sa ajute la definitivarea structurilor. O parte din sponsori si-au prezentat produsele si in cadrul conferintelor dand un respiro participantilor de la prezentarile teoretice si experimentale. Coordonatorul prezentarilor a fost prof. dr. ing. Dan Dubina, de la Universitatea Politehnica din Timisoara, iar intalnirea anuala a avut ca finalitate decernarea premiilor Opera Omnia. Programul conferintei si diplomele atribuite se regasesc pe siteul AICPS.

Altiscad Software s-a folosit de ocazie ca sa prezinte produsele Altiscad (Altiscad Intellishape si Altiscad Optimizer ) si gama de produse Autodesk 2010 (Robot Structural Analysis, Autocad Structural Detailing, Revit Structure, Autocad, Autocad LT, ). Standul a fost prezidat de Andreea Visalon, cel mai nou membru al echipei Altiscad.

Reclame

Despre Gheorghe IONICA
Optimiztic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: