Autodesk Industry Academy 2009

(articol original pe http://gheorgheionica.wordpress.com/)

Munich – Mai 2009. Încă o manifestare Autodesk: profesionalism, experţi şi expertiză.

M-am înscris la clasele AEC dedicate Robot Structural, Revit Structure, Autocad Structural Detaling şi “banalului” Autocad.  Cuvintele de ordine: BIM, workflow, integrare, parametrizare. Deşi îmi sunt cunoscute majoritatea noilor caracteristici ale noilor versiuni 2010 din etapele de beta-testing la care am participat, nu e loc de plictiseală. Viziunea pe care o au prezentatorii asupra noilor versiuni nu fac decât să îmi completeze imaginea pe care mi-am format-o.

În orice caz, prezentările încearcă să împace concepţiile de proiectare, uneori chiar divergente, pe care inginerii din Europa, Africa sau Orientul Mijlociu le au. Un lucru este clar: pornind de la miezul produselor Autodesk – Autocad 2010 – utilizatorului i se oferă un orizont nou, mult mai larg.

Principalele noutăţi cu impact major sunt: introducerea modelării parametrice în Autocad, unificarea interfeţei utilizator prin trecerea la meniuri de tip ribbon, acoperirea nevoilor de proiectare pentru un câmp mai mare de industrii prin consolidarea şi extinderea “suitelor” de produse. Aici nu am inclus update-urile făcute în performanţele fiecărui produs în parte care rezolvă, într-o măsură oarecare (discutabilă, desigur), wish-listul fiecărui utilizator.

by Gheorghe Ionica

Reclame

Despre Gheorghe IONICA
Optimiztic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: